Новини

У Катеринополі зоряне небо, а у вас ?

Багато хто критикує чиновників за те, що частина вулиць у Катеринополі не мають освітлення, зокрема і значний відрізок вулиці Соборна. Однак мало хто звертає увагу на те, що є можливість бачити прекрасне зоряне небо. У більшості містах України ліхтарі та інше міське сяйво унеможливлюють побачити сотні зірок і гарні сузір’я, однак Катеринопіль має усі шанси.


Питання темних та дискомфортних вулиць вже неодноразово поставало поміж мешканців Катеринополя. Після попередніх записів про неосвітлені вулиці нашого містечка десятки жителів відзначили свої неосвітлені вулиці. Отже, частина катеринопільчан зустрілися зі справжніми випробуваннями під час складних погодних умов. Пішоходи вимушені йти з ліхтариками, а водії машин їхати з надмірною насторогою.


Для прикладу редакція нашого сайту дає два зображення, що зроблені на одному перехресті (вулиця Соборна та провулок Вишневий) в один той самий час. Сміливо можна зробити висновки, що багато чого залежить від самоорганізації мешканців вулиці. Тому жителям вулиці Соборної як ніколи потрібна ініціативна людина. А де ж їхній депутат?

два зображення, що зроблені на одному перехресті у Катеринополі (вулиця Соборна та провулок Вишневий) в один той самий час.


Інший приклад – мешканці вулиці Лесі Українки. Вони самостійно, за підтримки підприємців, зробили свою вулицю освітлену та безпечну. Також важливо згадати й про відновлення освітлення на мості у Катеринополі, про яке неодноразово писали в Facebook і, як бачимо, підняття теми у соціальній мережі дало результат. Додаємо зображення двох вулиць.

освітлення вулиці Лесі Українки та міст у Катеринополі


Важливо підкреслити те, що повернення освітлення на вулиці нашого містечка має бути спільним діянням мешканців та влади новоутвореної громади. Кожен має зрозуміти, що безпечні вулиці символізують рівень нашого міста. Якщо вулиці темні та захаращені – то про який комфорт може йти мова?


Коментарі закриті.