НовиниСпорт

У Катеринополі відбувся турнір з футзалу

21-го лютого у спортивному залі Катеринополя відбулася першість Катеринопільської ОТГ з футзалу. Участь у змаганнях взяли 7 команд: ФК “Катеринопіль”, ФК “Низ” Катеринопіль, ФК “Рятівник” (ДСНС), ДЮСШ Катеринопіль, ФК “Маяк” Вікнине, ФК “Колеги” Вікнине та ФК “Пальчик”.

Команди були розподілені на дві групи, переможці яких зіграли між собою у фінальних матчах. Таким чином найсильнішою командою турніру стала команда ФК “Низ” Катеринопіль, що здолала у фіналі команду ФК “Катеринопіль”. Основний час між командами завершився із рахунком 1:1, а вже у серії післяматчевих пенальті сильнішими виявилися гравці “Низу”. 

За третє місце боролися між собою команди ДЮСШ Катеринопіль та “Рятівник”, де сильнішою виявилася команда рятувальників. Команди з Вікниного та Пальчика попри те, що не зайняли призові місця, але показали своє бажання брати участь у подібних турнірах. Варто підкреслити, що у той час, як деякі населені пункти проігнорували даний турнір, то Вікнине дало відразу аж дві команди.

Окрім того, були й індивідуальні нагороди – найкращим бомбардиром турніру визнаний Владислав Сумченко із команди “Рятівник”, найкращим гравцем Анатолій Вовкотруб із команди “Низ”, а найкращим воротарем Анатолій Піщаний із команди ФК “Катеринопіль”, що зайняла друге місце. Рекордним рахунком турніру став матч ФК “Катеринопіль”, який переграв юнаків із команди “Колеги” Вікнине із рахунком 9:1.

Турнір був організований Катеринопільською ОТГ у рамках популяризації спорту. Перед початком змагань селищний голова Катеринопільської громади Володимир Коваленко згадав про героїчний чин Героїв Небесної сотні та усі учасники змагань вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Весною відбудуться нові турніри з футзалу та футболу. Закликаємо спортсменів готуватися та представляти свої команди у турнірах різних рівнів.

Читайте також: ВК “Катеринопіль” переміг у турнірі з волейболу у Катеринопільській ОТГ (Фото)

ФК “Катеринопіль” – срібні призери першості Катеринопільської ОТГ з футзалу
Фото учасників змагань з футзалу в Катеринопільській ОТГ
ФК “Рятівник” (ДСНС) – бронзові призери першості Катеринопільської ОТГ з футзалу
Володимир Коваленко – селищний голова Катеринопільської громади напередодні нагородження переможців

Коментарі закриті.