НовиниСпорт

ВК “Катеринопіль” переміг у турнірі з волейболу у Катеринопільській ОТГ (Фото)

13 лютого відбулася першість з волейболу Катеринопільської ОТГ сезону 2021 року. Участь у змаганнях взяли чотири команди: ВК “Катеринопіль”, “Рятівник” (ДСНС), “Отамани” Вікнине та “Альдарен” Пальчик.

Кожна з команд доклала зусиль, аби показати гідний результат. Однак найцікавішу гру продемонстрували команди ВК “Катеринопіль” та “Рятівник”.

У результаті перемогу у турнірі здобули волейболісти ВК “Катеринопіль. Цей результат не випадковий, адже саме ці спортсмени регулярно тренуються та вже неодноразово представляли Катеринопіль на міжрайонних турнірах. Друге місце посіла команда “Рятівник”, однак тут потрібно уточнити, що за “пожежників” грали гості з Черкас, які виглядали сильними гравцями. Третє місце зайняли гості з Пальчика, які також були підсилені волейболістами з Катеринополя. Четверте місце зайняла вікняни, однак у грі показали своє бажання та характер.

Турнір був організований Катеринопільською ОТГ, чим продемонструвала своє бажання докладати зусиль для розвитку спорту. Якісним турнір допомогли зробити Анатолій Дубовцев, Олександр Волинець, ВО “Черкащани” та інші. Селищний голова Катеринопільської ОТГ Володимир Коваленко правильно підкреслив своїми словами: “До організації долучилися усі, а тому маємо успішний результат”.

Тому закликаємо мешканців громади й надалі спільними силами організовувати спортивні, культурні, освітні заходи, що стануть джерелом розвитку для наших мешканців.

Читайте також: Дитячий футбол: Катеринопіль переграв дві команди з Черкас

Фото з турніру нижче:

Команда "Катеринопіль"
Волейболісти клубу “Катеринопіль”
ВК "Катеринопіль" під час гри
Фото з гри, де ВК “Катеринопіль” у напруженому матчі переміг “Рятівник”
Гра між командами Вікниного та Пальчика
Сильнішою командою у зустрічі Вікнине-Пальчик стала команда останніх
Епізод з волейболістом команди "Рятівник"
Гравець команди “Рятівник” Руслан Ткачов завдає удар
Фото з волейбольних змагань у Катеринопільській ОТГ
Емоції волейболістів Катеринополя під час матчу з командою “Рятівник”
Фото з волейбольного турніру у Катеринопільській ОТГ
Гра між командами “Рятівник” та Пальчик
Нагородження переможців
Нагородження волейболістів за участі селищного голови Володимира Коваленка

Коментарі закриті.