Новини

Вітаємо Катеринопіль з його святом!

Містечко Катеринопіль для декількох тисяч людей є рідним. Хтось тут родився, зростав, хтось приїхав сюди жити – усіх нас об’єднує одна назва. Містечко має свою унікальну історію, яка формує самобутні характери. Від козацького Калниболота до сьогоднішнього Катеринополя відбулося достатньо подій, які вписують назву нашого містечка в Історію України. Щоправда, ті сторінки маловідомі, адже байдужість бере верх.

Ця ж вада стосується і теперішнього, і майбутнього нашого Катеринополя. Через ряд обставин катеринопільчани покидають рідне містечко, часом ображають його та принижують. Однак Катеринопіль – це не будівлі, а люди. Ми з вами будуємо це місто, або ігноруємо його занепад.

Існує жарт, що дорожнє сполучення між Катеринополем та іншими містами навмисно жахливе, аби наші мешканці нікуди не виїжджали, однак попри всю іронію ми прагнемо відновлення доріг, інфраструктури та повернення бодай частини наших прекрасних мешканців.
Навколо Шевченка у центрі зустрінуться усі – медики, інженери, вчителі, художники, музиканти, економісти, ветерани російсько-української війни та усі, хто продовжує себе вважати частиною Катеринополя.

Зі святом тебе, Катеринопіль!

Читайте також: Перелік вулиць селища Катеринопіль

Катеринопільска ОТГ
Катеринопільска ОТГ

Коментарі закриті.