НовиниСпорт

Дитячий футбол: Катеринопіль переграв дві команди з Черкас

31 січня у Черкасах відбувся черговий тур чемпіонату області з футзалу серед команд ДЮСШ. Футбольний колектив, тренером якого є Анатолій Дубовцев, провів дві гри.

У першій грі Катеринопільська ДЮСШ «Колос» зустрічалась командою «Черкаська академія футболу», яку перемогли з рахунком 2:1. А вже у другій грі юні футболісти з Катеринополя продемонстрували свою впевнену гру з Черкаською КДЮСШ-1, здобувши перемогу з рахунком 3:0! Поміж катеринопільських молодих футболістів достатньо талантів, які, безперечно, ще краще розкриваються на якісних тренування Дубовцева.

Усі любителі “гри мільйонів” мають надію, що ці хлопці продовжать успішно виступати й за дорослу команду Катеринополя. Однак її ще варто відновити, аби представляти нашу Катеринопільську ОТГ на обласному рівні.

До слова, на цьому турнірі бере участь і Єрківська юнацька команда. Натомість наші земляки не змогли приїхати на матчі у зв’язку з погодними умовами. Дві гри проти “Явір-Олімп” та ДЮСШ Звенигородка були зараховані з рахунком 5:0  на користь суперників.

Читайте також: Футбольне поле у стилі “на відчепись”

Коментарі закриті.