БлогНовиниПолітика

Падайте, не соромтеся, Ви у Катеринополі!

Погода дала виклик не тільки комунальному господарству, але і владі, які спільно так і не спромоглися навести порядок на дорогах та тротуарах у Катеринополі. Безперечно, що частина вулиць були очищені, до того ж якісно, але що робити із меншими вулицями та провулками? Що робити сотням пішоходів, які за останні дні рясно падають у будь-якій точці Катеринополя?

Далеко не потрібно йти – тротуари центру покриті слизьким льодом. Сотні школярів йдуть на навчання, сотні мешканців на роботи, сотні пенсіонерів за своїми потребами – невже вони заслуговують травмуватися?

Звичайно, щоб побороти погодний колапс, одного комунального господарства буде мало, але скільки є депутатів, які були обрані саме мешканцями Катеринополя, скільки є чиновників, які працюють коштом мешканців Катеринополя – але очевидно, що їм байдуже на становище вулиць та тротуарів у Катеринополі.

Влада цілком могла б організувати широкомасштабну акцію та закликати мешканців Катеринополя долучитися до подолання наслідків погоди. Напередодні виборів було багато кандидатів, що били себе в груди про комфортний Катеринопіль, але тепер, ймовірно, усім начхати.

Звичайно, що незабаром все зміниться – сніг розтане, усі забудуть про цю безвідповідальність, а вже наступної зими знову будуть слухати виправдання.

Однак варто тільки подумати – тротуар у жахливому стані, частина вулиць просто непрохідні – які тут можуть бути виправдання?

Читайте також: У Катеринополі патріоти вшанували загиблих героїв Крут

Коментарі закриті.