ІсторіяНовини

У Катеринополі відбувся краєзнавчий похід

9 жовтня організація “Сокіл” організувала у Катеринополі краєзнавчий похід. Учасники дізналися цікаві історії та легенди про маловідому частину Катеринополя. У минулому цей кут був окремим хутором, а тепер це майже закинута околиця селища.

Важливою метою цієї акції було дати можливість молоді відірватися від соціальних мереж, відійти від комп’ютерів та смартфонів. На власні очі юнаки та юначки побачили гарні краєвиди й весело провели час.

Очільник районного осередку Соколу Юрій Григор’єв прокоментував даний похід: “Для молоді дуже важливо проводити час активно, адже тоді збагачується світогляд. Існує міф, що буцімто на Черкащині мало цікавого для туристів – нема гір, моря чи фортець – але це не так. Своїми походами та подорожами ми продемонструємо, що тут цікавого достатньо”.

ВГО “Сокіл” Звенигородщини й надалі буде проводити краєзнавчі заходи, зокрема і у Катеринополі, та закликає молодь долучатися до активного відпочинку. Для цього потрібно перейти за посиланням та заявити про свою готовність.

Читайте також: Місцева історія боротьби проти радянських окупантів

Коментарі закриті.