НовиниОсвіта

Протест проти дистанційного навчання у Катеринополі

[ays_poll id=”4″]

У Катеринополі відбудеться протест проти дистанційного навчання, яке влада впровадила у всіх навчальних закладах населених пунктів, що увійдуть до складу Катеринопільської громади. Громадяни, зокрема батьки школярів, зберуться на площі перед Відділом освіти, молоді та спорту Катеринопільської РДА о 9:00, 2 листопада.

Організатор Анатолій Піщаний в анонсі протесту наголосив:

“Шановні батьки! Влада, прикриваючись “страшною” епідеміологічною ситуацією у нашому районі, вирішила зекономити кошти на навчанні наших дітей, перевівши на дистанційну форму. Хоч насправді про дітей подумали в останню чергу. Попереду й так йде початок сезону захворюваності ГРВІ й діти пропускатимуть навчання. Якщо ми зараз перейдемо на дистанційне навчання, то воно не закінчиться як мінімум до березня 2021 року.

Батьки, ви готові до такої ситуації? Кому не байдуже, приходьте на площу перед відділом освіти в понеділок 2 листопада о 9:00 для протесту проти такого рішення місцевої влади”.

Варто зауважити, що карантин має свої подвійні стандарти, адже вільно функціонують бари, ресторани, магазини, де ніяким чином не поширюється Covid-19, а школа є ледь не джерелом поширення вірусу. Частина мешканців Катеринополя відверто стверджують, що причина дистанційного навчання не у пандемії, адже у більшості районів області навчання буде нормальним.

Що насправді є причиною дистанційного навчання та які будуть наслідки протесту 2 листопада? Згодом на сайті ПроКатеринопіль!

Коментарі закриті.