Новини

У Катеринополі можуть виникнути проблеми з оформленням паспортів

На офіційній сторінці Катеринопільської територіальної громади попередили мешканців, що незабаром жителі Катеринопільської громади можуть залишитись без доступних послуг з оформлення паспортів громадянина України (у вигляді ІД-картки), оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України зразка 1994 року по досягненню 25 чи 45-річного віку.

Основна причина – заплановано реорганізувати Катеринопільський сектор Управління Державної міграційної служби України з відділом м.Тальне.

На пленарному засіданні сесії було прийнято ряд рішень щодо організації здійснення безпосередньо в громаді повноважень з питань державної реєстрації народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті з видачею свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану в смт Катеринопіль, а також закупівлі спеціального обладнання для зняття біометричних даних особи для оформлення паспортів.

Надання таких послуг громадянам в смт Катеринопіль стане можливим після здійснення ряду організаційно-технічних заходів за обов’язковою вимогою Міністерства юстиції України. Триває робота щодо організації відповідного виконавчого органу в межах структури селищної ради, що буде надавати ці послуги на місці.

Читайте також: Тетяна Мовчан стала начальником відділу освіти, молоді та спорту Катеринопільської громади

Коментарі закриті.