БлогНовини

Катеринопіль без водопостачання: халатність чи неспроможність комунгоспу?

Вже протягом тривалого часу мешканці Катеринополя відчувають дискомфорт через регулярну відсутність водопостачання. Винуватці цієї проблеми все частіше намагаються жонглювати відмовками та за спиною передають мешканцям, аби ті робили власні свердловини та не “ґвалтували” їм мізки.

Дивним чином, але керівник Катеринопільського комунального господарства Віктор Котенко забувся про те, що люди мають договори. Чи можливо не забувся? Сотні катеринопільчан підписали документи, що підтверджують їх право на водопостачання. І де ж воно?

Кучеряві відмовки про те, що щось поламане не збігаються з тим фактом, що водопостачання зникає та з’являється протягом доби. Брехня про те, що води у вежі мало, бо люди поливають городи, спливла зимою, адже ніхто зимою нічого не поливає.

Висновки напрошуються самі: або неспроможність комунгоспу забезпечити виконання договору, або халатне відношення до мешканців селища.

Перший варіант може з’являтися через відсутність коштів, непрофесійних працівників, нерозуміння своїх посадових обов’язків тощо. А от другий варіант є лише безвідповідальністю працівників комунального господарства. Якщо вони можуть надавати послуги, але через обставини – власного ледарства, алкоголізму – не надають водопостачання, то керівництво пліч-о-пліч з працівниками мають залишити свої місця.

Якщо Катеринопіль себе позиціонує, як перспективна та достатня громада – то теперішня ситуація є якорем, що потягне на дно.

Читайте також: Подвійні стандарти Катеринопільського комунгоспу

Коментарі закриті.