Новини

Подвійні стандарти Катеринопільського комунгоспу

Усі ми знаємо, аби у Катеринополі були порядок та благоустрій, то свою відповідальність повинні проявляти влада, мешканці та звичайно комунгоспу.

Кінець літа та осінь є періодом коли сотні катеринопільчан нехтують законом та у себе на подвір’ях палять сміття. Паліям начхати на те, що сморід з димом шкодить іншим, бо вони вважають себе “особливими”.

Свого часу теперішній голова Катеринопільської селищної ради Гегедош заявляв, що також проти паління сміття та наголошував, щоб люди ставили суху траву та листя спільно з урнами, аби працівники комунгоспу то забирали на маршруті.

Чому все не так? Пояснюємо на прикладі нещодавньої ситуації.

Працівники комунгоспу забирають сміття та лишають частину сухої трави біля двору. Їхні аргументи смішні: читайте договір — там вказано скільки сміття має бути на одну особу.

По-перше, працівники об’єктивно не рахують масу та об’єм твердого сміття, а беруть його “на око”.

По-друге, на зауваження про те, що Гегедош заявляв про допомогу зі сторони комунгоспу із вивезенням сухостою, працівники іронічно відповіли: “Хай Гегедош сам і вивозить”.

По-третє, хто навчив робітників апелювати договором? Керівництво комунгоспу, яке саме не читає договори? Частина мешканців Катеринополя регулярно перебувають без комунального водопостачання. А як же договір? Щоб не палити сухої трави та віддати її комунгоспу, то потрібно читати договір, а щоб виконувати свої обов’язки та ставитися до своєї роботи відповідально — договір читати не треба?

Порядок починається із кожного з нас, але точно не з комунгоспу, який замість того, аби йти на зустріч людям, то робить все, аби катеринопільчани далі порушували закони.


Читайте також: Ситуація з COVID-19 на Катеринопільщині

Коментарі закриті.