Здоров'яНовини

Ситуація з COVID-19 на Катеринопільщині

Ситуація з COVID-19 на Катеринопільщині. За інформацією Катеринопільської РДА у нашому районі з початку 2020 року зафіксовано 38 випадків захворювання на коронавірус.

“За результатами вірусологічної лабораторії ДУ “Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України”, — інформує районне керівництво, — з початку 2020 року в районі виявлено 38 пацієнтів з позитивним результатом на хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS – COV-2, це зокрема жителі: смт Катеринопіль – 17 осіб, смт Єрки – 9 осіб (у тому числі учень 9 класу, Єрківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. імені В. Чорновола та учениця 8 класу Катеринопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1),с. Мокра Калигірка – 1 особа, с. Ярошівка – 2 особи,с. Бродецьке – 1 особа, с. Вербовець – 2 особи, с. Гуляйполе -1 особа, с. Кайтанівка-1 особа, с. Новоселиця – 4 особи” – інформує сайт Катеринопільської РДА

Важливо відзначити, що серед катеринопільчан не має сталої думки щодо даного вірусного захворювання. Хтось не визнає цю хворобу, хтось легковажно ставиться, а хтось занадто переймається та вдається до будь-яких засобів захисту — навіть до часнику на намисті.

Однак несправедливим є той факт, що COVID-19 зайняв лідерські позиції в людській увазі. Скільки Катеринопільщина має хворих на туберкульоз, СНІД чи гепатит? Невже ці загрози раптово стали не страшні?

Важливо пам’ятати, що ми маємо берегти не тільки себе, а й своє оточення, адже часом ми несвідомо завдаємо шкоди іншим.

Читайте також: Ситуація з COVID-19 на Катеринопільщині

Коментарі закриті.