НовиниСпорт

ФК “Катеринопіль” посів друге місце у товариському турнірі

17 квітня у Катеринополі на стадіоні “Колос” відбувся товариський турнір, де ФК “Катеринопіль” посів друге місце. Перше місце здобула команда ФК “Скотареве” зі Шполянщини, третє футбольний колектив із Водяників, а четверта команда зі Звенигородки.

Представляли ФК “Катеринопіль” не тільки катеринопільчани, а й футболісти з Єрок та Стебного. Спільними силами наша команда здобула перемогу над футбольним колективом Водяників 1:0. Однак у фінальному матчі поступилися ФК “Скотареве” 1:2.

Цей товариський турнір став підготовчим до регіональних змагань, у яких візьме участь Катеринопіль пліч-о-пліч з футболістами Єрок та Стебного. Команда ставить за пріоритет давати можливість проявити себе молодим футболістам, адже надалі для перемог потрібно виховувати сильних спортсменів нашого краю.

Наступні ігри, що пройдуть в Катеринополі, будуть завчасно анонсовані, а команда буде очікувати на підтримку вболівальників. Однак варто пам’ятати про карантинні обмеження та про безпеки свого здоров’я у часи пандемії.

Читайте також: Стадіон “Колос” для людей?

Коментарі закриті.