Новини

Двомісячник чистоти та порядку на Катеринопільщині

Шановні мешканці Катеринопільської територіальної громади, керівники підприємств, установ, організацій, комунальних закладів та фізичні особи-підприємці! На Катеринопільщині триває двомісячник чистоти та порядку.

Виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради звертається до вас із проханням активно взяти участь в проведенні двомісячника благоустрою населених пунктів Катеринопільської територіальної громади, який проходить з 15 березня по 14 травня 2021 року.

Для його проведення рішенням виконавчого комітету затверджений відповідний план заходів, яким передбачено проведення комплексу робіт з благоустрою, озеленення, наведення належного санітарного стану підвідомчих та закріплених територій із зазначенням відповідальних за організацію та строків їх виконання. Переглянути план заходів можна на веб-сайті Катеринопільської територіальної громади за посиланням https://katerynopil-miskrada.gov.ua/

Наш двомісячник благоустрою співпадає ще з проведенням Дня довкілля. Тож запрошуємо усіх небайдужих мешканців територіальної громади приєднатися 17 квітня до відзначення Дня довкілля і внести свій посильний внесок. Тільки спільними зусиллями і спільною відповідальністю ми зробимо нашу Катеринопільську територіальну громаду квітучою і неповторною.

З особливим проханням звертаємося до мешканців приватного сектору, керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, фізичних осіб-підприємців та закликаємо навести лад на прилеглих територіях ваших установ, прибрати ділянки біля підвідомчих приміщень, споруд, офісів, магазинів і кафе, подбати про чистоту на прибудинкових територіях приватних садиб та багатоповерхівок.

Незважаючи на непростий теперішній час, коли ми змушені переживати період реформ та карантинних обмежень, життя все ж таки продовжується, і нам з вами жити в одній територіальній громаді. Тож, давайте, готуючись до світлого і радісного свята – Великодня, разом зробимо наш спільний дім чистим, привабливим та комфортним!

Виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради

Джерело: Катеринопільська територіальна громада

Читайте також: Шановні мешканці Катеринопільської територіальної громади!

Коментарі закриті.