БлогНовиниСпорт

Стадіон “Колос” для людей?

Стадіон “Колос” у Катеринополі продовжує обростати скандалами. Цього разу причиною стала поведінка сторожа стадіону, який спровокував конфлікт з місцевими мешканцями. Він відверто заявив, що перебувати на території стадіону заборонено. Цікавий факт, що на момент цієї гучної заяви сторожа, на стадіоні перебувало понад десяток людей — молодь на турніках, жінки, які займаються скандинавською ходою, або просто перехожі, які й стали учасниками скандального епізоду.

Сторож, що увімкнув освітлення, почав світити ліхтариком в обличчя громадян, за що отримав зауваження. Після цього працівник стадіону розпочав розповідати, що перебувати на стадіоні “ніззя”, оскільки тут роблять шкоду.

Навести перехожим факти та аргументи, що саме вони роблять шкоду — не зміг. На зауваження від громадян, що стадіон не є закритою територію сказав: “Ну то закриємо”.

Невже директор ДЮСШ планує зробити стадіон закритим та безлюдним? Адже потрібно бути відвертим — напередодні конфлікту ніхто не порушував закон на стадіоні, а сторож зухвало почав забороняти перебувати у громадському місці. Що ж буде тоді, коли Володимир Король здійснить свої плани та обгородить стадіон? Невже тоді поведінка сторожів буде ввічливою?

Аби зупинити вандалізм на території стадіону не обов’язково кожному перехожому світити ліхтарем в очі та забороняти там перебувати. Насамперед потрібно відновити відеонагляд, проводити регулярну роботу з місцевими мешканцями про важливість цього культурного місця, зокрема зі школярами, які й були причетні до деяких епізодів свавілля. Агресивне ставлення працівників стадіону лише посилить напругу, яка і так вже має своє місце.

Читайте також: Замість городів — ще одне футбольне поле

Коментарі закриті.