Новини

Підгірний знову очолив Катеринопільське комунальне господарство

З початку квітня керувати комунальним господарством буде Петро Підгірний, який змінить сумнозвісного Віктора Котенка. Після того, як у Катеринополі змінилася влада, то питання зміни керівника комунгоспу лишалося лише питанням часу, адже Віктор Котенко не з обойми нинішньої влади Катеринополя. Гарним підтвердженням є той факт, що Котенко йшов на місцеві вибори у списку “За Майбутнє”, лідером якого у Катеринополі є колишній селищний голова Катеринополя Іван Гегедош.

Протягом останніх місяців Котенко потрапив під шквал критики та скандалів, адже його підприємство свідомо, чи не свідомо, але не могло забезпечити нормальне водопостачання для частини мешканців Катеринополя. Замість того, аби розв’язувати проблеми, Котенко блокував номера невдоволених та продовжував поводитися зухвало.

На його місце приходить Підгірний, який очолював Катеринопільський комунгосп до свого скандального звільнення ще за часів Гегедоша. Тодішній селищний голова запланував провести перевірку Катеринопільського комунгоспу, однак Петро Підгірний цьому перешкоджав, адже вважав, що такі дії селищного голови незаконні. Кульмінацією їхнього конфлікту стало поїдання собакою документації комунального господарства. Тому не дивно, що для частини мешканців Катеринополя постало питання: “Де поділася та собака? Чи безпечно буде документам у комунгоспі?”

Теперішній селищний голова Катеринопільської ОТГ Володимир Коваленко ілюзій не створює та вірить, що за рік часу Петро Підгірний покаже кращий результат, аніж Віктор Котенко. Саме на рік призначають керівником Підгірного, аби переконатися, що вибір правильний. Перед Підгірним стоїть великий обсяг роботи, адже нова влада у Катеринополі планує значно покращити благоустрій селища та навколишніх сіл.

Однак варто зазначити наступне: за словами Володимира Коваленка – Петро Підгірний єдиний хто проявив ініціативу взятися за управління збиткового підприємства. Чому ж не було інших охочих? Можливо не знали про те, що контракт Котенка триває тільки до 1 квітня?

Сайт ProKaterynopil.com.ua бажає Петру Підгірному успіхів у нелегкій праці, терпіння та завзятості. Сподіваємося, що будемо висвітлювати якісні зміни, якщо звичайно Підгірний буде відкритий до спілкування та не буде брати приклад із Котенка. Якщо якісних змін та комунікацій не буде – ми все одно будемо висвітлювати діяльність чи бездіяльність Катеринопільського комунгоспу.

Читайте також: Катеринопіль без водопостачання: халатність чи неспроможність комунгоспу?

Коментарі закриті.