НовиниСпорт

Катеринопільські футболісти вкотре виграли турнір

Молоді катеринопільські футболісти з ДЮСШ під керівництвом Анатолія Дубовцева виграли у місцевому турнірі. Змагання відбувалися 12 грудня на катеринопільському стадіоні “Колос”, а саме на мініфутбольному полі зі штучним покриттям, що донедавна було об’єктом гучних скандалів.

Участь у турнірі взяло 6 колективів – Катеринопільська ДЮСШ, Єрківська ДЮСШ, Городищенська ДЮСШ, Новоархангельська ДЮСШ та дві команди зі Шполи. Катеринопільські футболісти продемонстрували чудові результати, але і не обійшлося без помилок. Перший матч у групі наші спортсмени програли Єркам з рахунком 3:0, однак вже у другому матчі з другою командою Шполи здобули перемогу з рахунком 9:0.

У півфіналі ДЮСШ Катеринопіль зустрілася з першою командою Шполи. Перемогу здобули наші футболісти – рахунок 8:0. У фіналі катеринопільчани знову зустрілися з  Єрками, але цього разу перемогу здобули катеринопільські футболісти – 7:3. Окрім кубка та золотих медалей наші юнаки отримали й індивідуальні нагороди. Боянов Олександр та Лановенко Владислав стали кращими бомбардирами турніру. Усі команди отримали фінансові винагороди від спонсорів.

Вітаємо наших талановитих футболістів та бажаємо успішно зростати! Чекаємо побачити наших земляків у футболках національної збірної України!

Читайте також: Короля звільнили з посади директора Катеринопільської ДЮСШ

Фото з сторінки Катеринопільська територіальна громада

Коментарі закриті.