Новини

Онлайн графік автобусів та наявність вільних місць

Сайт “ПроКатеринопіль” впровадив на сайті дуже зручний графік автобусів, що мають відношення до нашого містечка. Таким чином у розділі “Розклад руху” усі охочі мають можливість перевірити наявність вільних місць у маршрутних рейсах, що офіційно співпрацюють з автостанцією у Катеринополі. Окрім того, для зручності наших мешканців ми зробили кнопку “Купити білет”, яка дозволяє купувати собі квиток онлайн.

Невдовзі у Катеринополі на усіх автобусних зупинках будуть розміщенні QR-коди, які дадуть змогу переконатися мандрівникам, що вони стоять не даремно. Для старшого покоління, що ще не до кінця засвоїли можливості QR-коду, радимо сміливо запитувати молодь, яка сміливо може продиктувати корисну інформацію за наявності інтернету.

Варто додати, що найближчим часом на сайті буде також графік залізничного сполучення, подібний на графік автобусів, у тому числі рейсу Черкаси-Львів та Львів-Черкаси, що зупиняється у селищі Єрки.

Цікаву пропозицію адміністрація сайту отримала від мешканця Катеринополя, який запропонував зробити можливим на сайті оголошення Blablacar.

Однак хочемо підкреслити, що всі операції та збільшення функціональності сайту “ПроКатеринопіль”, можливі лише завдяки фінансовій спроможності адміністрації. Ми вкотре нагадуємо, що сайт є незалежним проектом, який не має грошового покровителя. Закликаємо креативних людей ділитися своїми пропозиціями за цією адресою – [email protected], а добрих людей підтримати сайт фінансово – 4441 1144 5048 6509. Звітність гарантуємо!

Коментарі закриті.