БлогНовиниСпорт

Замість городів — ще одне футбольне поле

Директор Катеринопільської ДЮСШ Володимир Король планує повернути у використання землі стадіону, що були надані місцевим людям для ведення городів. Свої плани Король підкреслює тим, що юридично дана ділянка є власністю стадіону “Колос”.

За перевіреною інформацією у планах директора ДЮСШ зробити там ще одне тренувальне поле. Звичайно, що до кінця не зрозуміла доля інших футбольних полів, які перебувають у запущеному стані. Тому виникають наступні питання: Чи потрібно зараз ще одне футбольне поле? Чи будуть приведені у порядок інші футбольні поля?

Для переважної більшості спортсменів Катеринопільщини ще досі відкритим є питання оновленого поля зі штучним покриттям, яке обросло численними скандалами. Чи не станеться подібна ситуація у випадку створення футбольного поля на місці городів?

Навіть більше, Королю було б варто почати не з власних ілюзій — нове футбольне поле, цілком огороджена територія стадіону “Колос”, на що, безперечно, не вистачить коштів, а з діалогу з місцевими мешканцями, які працюють там із землею. Адже приїзд грейдера для зрівняння ґрунту стане справжнім сюрпризом для місцевих, а пояснення про законне володіння стадіоном цих земель буде невчасним.

Відразу пояснюємо чому. Оскільки ідею про створення футбольного поля на місці городів вперше було публічно озвучено восени, то саме тоді мав розпочатися конструктивний діалог між директором ДЮСШ та користувачами даних городів. Адже багатьом мешканцям важливо зберегти щорічні врожаї, що безсумнівно є допомогою у складних економічних умовах нашої Батьківщини.

Продовження цієї історії безперечно викликає увагу, але її розвиток може мати абсолютно різні шляхи: можливо дійсно буде створення нового футбольного поля, можливо це станеться у наступних роках, а можливо Володимир Король відмовиться від цієї ідеї та буде наводити порядки з тими полями, що вже є на території стадіону “Колос”.

Коментарі закриті.