Новини

Першість на міжнародному конкурсі: Катеринопіль демонструє таланти

Зразковий хореографічний колектив «Вербиченька» з селища Катеринопіль Звенигородського району завоював призові місця на міжнародному конкурсі мистецтв «Штурм» у Каневі .

Це був широкомасштабний мистецький конкурс, де змагалися у різних напрямках: вокал, естрада, хореографія тощо. У номінації «хореографія» брали учать до15 колективів, які представили 30 номерів. Поміж них – два народних і 8 зразкових. Учасники були сильними й переважно з великих міст – Черкас, Золотоноші, Канева. 

Катеринопільчани представляли на конкурсі два номери. У номінації «сучасна сценічна хореографія» вони виконали постановку «Відьма», завоювавши першість, а в номінації «народна хореографія» – іспанський танець, де вибороли 2-ге місце, випередивши колектив канівчан, що має звання народного.

У конкурсі змагалась старша група «Вербиченьки» (13-15 років). «У підсумку ми завоювали такі ж місця, як один із народних колективів. Я задоволена», – коментує хореограф Жанна Тихомирова.  Поки тривав ремонт катеринопільської хореографічної зали, діти тимчасово займались у місцевій обрядовій залі. Там тепло, затишно. На 9 листопада заплановано відкриття оновленого танцзалу у селищі Катеринопіль.
Вітаємо Жанну Олексіївну та юних танцюристок із перемогою! 

Джерело: Вісті Черкащини

Читайте також: У Катеринополі відбувся краєзнавчий похід

Коментарі закриті.