ВійнаНовиниПолітика

День пам’яті Руслана Бобурова

31 січня 2015 року на Донбасі обірвалося життя нашого земляка – Руслана Бобурова. Від початку війни Руслан став на захист Батьківщини від російських окупантів. Маючи унікальну харизму він став одним із кращих бійців батальйону “Айдар”.

На фронт Бобуров, або як його ще називали – Німець, пішов прямо з Майдану, де пліч-о-пліч протистояв проти проросійського режиму Януковича. Його побратими дуже цінували Німця та продовжують вважати його взірцем сильного воїна.

Для багатьох мешканців Катеринопільщини Німець був вірним другом та побратимом. Його вплив залишався сильним навіть після його загибелі. З початком Великої війни у 2022 році частина друзів Руслана Бобурова стала у лави Збройних Сил України продовжувати справу Німця. На жаль, є ті, хто доєднався до Небесного Батальйону та вже пліч-о-пліч з Бобуровим. Захист України – це те, що завжди буде навпроти імені Руслана Бобурова та усіх полеглих Героїв нашої Батьківщини.

Руслан став символом відваги та патріотизму для багатьох українців. Протягом 2015 року українські патріоти спромоглися назвати одну із вулиць Катеринополя на честь Бобурова. Однак навіть у цьому випадку, вже вбитий Німець, став поперек горла проросійській колоні, яка до останнього не хотіла називати вулицю на честь Героя. Все ж, станом на 2024 рік, у Катеринополі є вулиця на честь одного з перших добровольців, хто загинув захищаючи нас та Україну.

Читайте також: У селі на Катеринопільщині жінки за тиждень сплели 7 маскувальних сіток