БлогНовини

Чи буде ремонт доріг у Катеринополі?

У Катеринополі мешканці скаржаться, що деякі ями в асфальті лишаються попри гучні ремонти та звіти. Зокрема у мережі Facebook Олександр Гегедош опублікував запис з фотографіями, які демонструють проблеми асфальтного покриття у різних місцях Катеринополя. Очевидно, що ці вибоїни переважна більшість водіїв бачать на власні очі та відчувають на своїх авто.

Попри те, що дана публікація викликала увагу значної кількості користувачів соцмережі, місцева влада утримується від коментарів та пояснень даної ситуації. Однак, якщо посилатися на слова Олександра Гегедоша, то і в особистій розмові з Володимиром Коваленком він не почув очікуваної відповіді.

Мешканцям вкрай важливо мати відкритий діалог із місцевою владою, а саме для цього і є депутати Катеринопільської ОТГ. А коли ви крайній раз спілкувалися із депутатом від вашого округу у Катеринополі?

Кожен мешканець Катеринопільської громади прагне, аби у нашому домі був порядок. Логічно, що кожен має право знати чому є проблеми з ремонтом доріг. Відповідно усі договори, роботи та звіти мають бути відкритими для громадян. Не менш важливо знати, хто ремонтує так дороги, що вони ще до весни руйнуються. Бо варто наголосити, що ремонт доріг робиться із бюджету, що наповнюється нашими податками.

Читайте також: Стан доріг не повинен загрожувати безпеці громадян — Катеринопіль

Коментарі закриті.