БлогНовиниПолітика

Зимовий стан доріг не повинен загрожувати безпеці громадян — Катеринопіль

Катеринопіль вже декілька днів відчуває на собі ожеледь, але окрім самого селища небезпечний стан доріг між селами громади. Комунальні служби частково посипали ключові вулиці та місця Катеринополя, однак переважна більшість вулиць селища залишаються льодяними.

Попри всю романтику зими, такі вулиці несуть загрозу для мешканців громади. Водії неодноразово скаржилися, що керувати авто складно у таких умовах, тим більше на вулицях, де відсутній тротуар та на проїзній частині йдуть пішоходи. Останні можуть стати учасниками дорожньо-транспортної пригоди навіть не перебуваючи в автомобілі.

Безперечно, що шукати розв’язання цієї проблеми на просторах “фейсбуку” діло невдячне. Висвітлення проблеми може когось образити, а хтось може почати розповідати, що молодь самостійно повинна ліквідовувати наслідки негоди. Однак у нинішніх умовах інтернет залишається одним із методів привернути увагу громадськості.

Хто відповідальний за те, аби ліквідувати складні погодні умови? Сотні мешканців селища Катеринопіль мають знати “завдяки” кому їм складно відвести дітей у садочок, до школи та потрапити на роботу. Досить уникати відповідальності, закликаємо піти на зустріч до громади та розв’язати проблему ожеледиці. Фінансові наслідки можливих ДТП та лікування зазнаних травм — це значно вища ціна, аніж матеріал для ліквідації ожеледі.

Юрій Григор’єв

Читайте також: Будемо посипати самостійно: батьки школярів проти ожеледиці

Коментарі закриті.