НовиниСпорт

Зустріч з представниками групи любителів футболу селища щодо ремонту мініфутбольного поля

06.01.2021 року заступник голови районної державної адміністрації Володимир Копійченко спільно з головою Катеринопільської громади Володимиром Коваленком, провів зустріч з представниками групи любителів футболу селища Катеринопіль щодо проблемних питань, які виникли після завершення капітального ремонту мініфутбольного поля зі штучним покриттям на стадіоні “Колос”.

У зустрічі взяли участь: депутат обласної ради Олександр Коваленко; представники відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та директор ДЮСШ Володимир Король.

Нагадаємо, що восени 2020 року на стадіоні “Колос” селища Катеринопіль проведено капітальний ремонт мініфутбольного поля зі штучним покриттям.

За ініціативи народного депутата України Андрія Стріхарського для фінансування даного проєкту з державного бюджету було виділено кошти в сумі майже 820 тис. грн.

Після проведення тендерних процедур та виготовлення проєктно-кошторисної документації для виконання робіт залишилось близько 738 тис. грн.

Замовником робіт виступила ДЮСШ, яка й здійснювала через електронну систему ProZorro закупівлю послуг з проведення капітального ремонту мініфутбольного поля; укладала договір про закупівлю робіт за рахунок бюджетних коштів з ПП “УКРБУДСТРОЙ2016”; щодо забезпечення відповідно до проєктної документації виконання будівельних робіт.

В результаті проведення відповідних робіт згідно з умовами договору було замінено штучне покриття та облаштовано огорожу мініфутбольного поля. Під час спілкування присутні висловлювали свої зауваження, пропозиції, особисте бачення вирішення проблем, які виникли.

Зі слів представників групи, які оглядали поле після завершення всіх робіт; ними виявлено наступні недоліки: штучне покриття різної величини (складене із шматків), яке між собою не щільно прилягає; краї покриття неякісно проклеєні; під покриттям відсутня гумова крихта (подушка), яка мала б захищати гравців від травм, а поле від руйнації.

Володимир Коваленко повідомив, що відповідну документацію, яка стосується проведення капітального ремонту мініфутбольного поля, направлено до Управління СБУ в Черкаській області. Заступник голови районної державної адміністрації Володимир Копійченко наголосив, що райдержадміністрацією буде вжито відповідних заходів реагування в межах повноважень щодо обставин, які виникли в результаті проведення капітального ремонту на стадіоні “Колос”.

Джерело


Читайте також: Футбольне поле у стилі “на відчепись”

Коментарі закриті.