Новини

Погодні умови впливають на життя Катеринопільської ОТГ

Протягом 27-28 січня у Катеринополі та у навколишніх селах випало більше снігу, аніж було за всю зиму. Для нормального ритму життя громади ця погода стала перешкодою. Мова йде не тільки про функціональність влади Катеринопільської ОТГ, а й загалом про будь-яку людину чи організацію. Відразу приклад:  увечері приїхав дизель-поїзд Черкаси-Христинівка, а люди з вагона стрибали у кучугури снігу. І далеко не треба гадати – один чоловік, у літньому віці, упав.

Окрім того, через погодні умови навчальні заклади Катеринопільської ОТГ перейшли на дводенне дистанційне навчання. Знову ж таки – є прихильники та противники цього рішення. Але в будь-якому випадку – шкільні автобуси залишилися у  гаражах. І причина проста – стан доріг. Техніка комунального господарства та слабо підготовлені працівники не можуть впоратися із розчищенням усіх доріг громади. 

Читайте також: Зіпсований тротуар: цього заслуговує Катеринопіль?

Таким чином мешканці Катеринополя активно обговорюють погано розчищені вулиці та насміхаються з того, як комунальне господарство посипає дороги, а потім відразу те насипане згортає. Це мало б бути новиною, але для Катеринополя це вже норма.

У соціальних мережах катеринопільчани жартують, що снігопад у січні знову став несподіванкою для місцевої влади. Тому дійсно можна підкреслити, що боротися з негодою легше, якщо завчасно готуватися. Закликаємо усіх мешканців не бути байдужими та долучатися до забезпечення нормальних умов для існування громади.

До того ж варто нагадати, що у Катеринополі функціонує пункт обігріву. Детальніше за посиланням.

Коментарі закриті.