Новини

Порушнику не вдалося покататися тротуаром

У Катеринополі, 11 серпня, на вулиці Соборній трапився цікавий інцидент. Вже не вперше водії нехтують ПДР та перетворюють тротуар на проїжджу частину. Однак цього разу порушнику не вдалося безкарно здійснити правопорушення, оскільки натрапив на пішохода, який не дозволив водію далі здійснювати рух тротуаром.

Громадський діяч та історик Юрій Григор’єв заблокував рух порушнику й змусив вернутися до початкового місця правопорушення. Водій не визнав того, що порушив ПДР та почав погрожувати Григор’єву. Наряд поліції, на жаль, з’явився запізно (попри те, що відділ поліції навпроти місця даного інциденту) – порушник вже покинув місце правопорушення, однак завдяки відео він отримає те, що заслужив.

“Це центральна вулиця Катеринополя. На Соборній ніколи не буває пусто, адже тут і школа, і бібліотека, і музична школа, соцзахист тощо. Зовсім скоро ця вулиця буде наповнена дітьми, а отже ігнорувати такі порушення неприпустимо. Закликаю однодумців писати в особисті повідомлення та спільно наводити порядок на вулицях містечка. Без вас сумно та складно!” – зазначив на своїй сторінці у мережі Facebook Юрій Григор’єв та додав відео скандального епізоду.

Читайте також: Смертельна ДТП у Катеринополі по вулиці Козацька

Коментарі закриті.