КриміналНовини

Смертельна ДТП у Катеринополі по вулиці Козацька

Кримінальна відповідальність загрожує водію, який спричинив смертельну ДТП у Катеринополі

Через отримані травми жінка, під час надання медичної допомоги, померла в кареті швидкої. Слідчі розглядають кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

У Катеринополі 18 листопада, близько 09:30 години, водій автомобіля ВАЗ-2101 рухаючись вулицею Козацька не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв наїзд на жінку, яка йшла лівим узбіччям дороги. Далі автомобіль понесло в електроопору та паркан. У результаті ДТП, від отриманих травм, 51-річна жінка померла в кареті швидкої під час надання медичної допомоги.

Винуватець аварії за кермом був тверезий, йому провели огляд на стан сп’яніння. Зараз водій затриманий відповідно до ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

ДТП у Катеринополі 18.11.2020
ДТП у Катеринополі

Варто наголосити, що це не перша смертельна ДТП на цій вулиці, попередня трапилася 16 лютого 2018 року. Більше того, місцеві мешканці розповідають, що неприємності регулярно трапляються на даній дорозі протягом багатьох років, але в основному в нічний або вечірній час


Попереджаємо❗️ зв’язку зі зміною погодних умов на автошляхах області можлива ожеледиця, тому просимо всіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними. Дотримуйтесь правил дорожнього руху❗️


Поліція Черкаської області в Facebook

Можливо вас зацікавить: Одна п’яна за кермом, а інша давала хабар — диво-сестри з Катеринопільщини

Коментарі закриті.