НовиниСпорт

У Катеринополі відбудеться турнір з волейболу

У суботу, 13 лютого о 9:00 відбудуться змагання Першості Катеринопільської ОТГ з волейболу. Учасниками турніру є волейбольні команди Катеринопільської територіальної громади, гравцями яких є мешканці населених пунктів нашої ОТГ, незалежно від статі (у тому числі студенти, які тимчасово проживають за місцем навчання).

Турнір відбудеться у спортзалі ДЮСШ, що біля катеринопільського Будинку культури. Обов’язковою умовою для участі є наявність у команді 10 спортсменів (за бажанням +1 тренер-представник). До участі у змаганнях допускаються волейбольні команди, які подали заявку на участь у турнірі. Вік учасників необмежений.

Попередні заявки на участь у змаганнях подаються Організаційному комітету турніру до 11 лютого 2021 року за телефоном 097 684 8232. Турнір організовує Катеринопільська громада за ініціативи Дубовцева Анатолія.

Хочемо підкреслити, що будь-які спортивні змагання є важливим кроком для збереження спортивної культури у нашому краєві. Безперечно тішить, що розвивається не тільки футбол серед юнаків та дівчат, але і волейбол. Закликаємо катеринопільчан та мешканців інших сіл громади прийти і підтримати свої команди з волейболу!

Матеріал за інформацією групи Волейбол Катеринопільщини

Читати також: Дитячий футбол: Катеринопіль переграв дві команди з Черкас

Коментарі закриті.