НовиниОсвіта

Катеринопіль відзначить Міжнародний день дарування книги

З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати книги.

Але на превеликий жаль, у зв’язку з обмеженим фінансуванням, бібліотеки закладу не в змозі поповнювати бібліотечний фонд новими книжками. Тому вже не перший рік, у переддень 14 лютого  – Міжнародного дня дарування книг, бібліотеки Комунального закладу «Публічна бібліотека територіальної громади» Катеринопільської селищної ради проводять акцію «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ». У цьому році акція проводиться з 8 лютого по 28 лютого. 

У кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали та можемо поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. Здавалось би важко в наш час достукатись до людських сердець, та дуже приємно, що у нас є небайдужі люди, що знаходять можливість відгукнутись на заклик про допомогу.

Наш заклад потребує книги для всіх категорій читачів від дошкільнят до людей літнього віку. Це переважно література за шкільною програмою та сучасна українська художня література. Жінки, полюбляють читати сучасні жіночі романи, чоловіки – «бойовики», молодь – фантастику, а діти читають казки, пізнавальну та художню літературу. Тому будемо вдячні кожному, хто подарує книги до бібліотек нашого закладу, адже читати – це завжди модно, а дарувати – це завжди приємно.

Джерело: Комунальний заклад “Публічна бібліотека територіальної громади”

Читати також: «Катеринопільський ліцей – це завжди знак якості»

Коментарі закриті.