Блог

Катеринопіль очікує покращення освітлення вулиць

З настанням осені день традиційно стає коротшим, а отже все частіше мешканці Катеринополя перебувають на вулицях свого містечка під час темної пори. Рівень освітлення вулиць у Катеринополі далеко не ідеальний, адже багато вулиць взагалі не мають освітлення.

Все частіше від катеринопільчан можна почути: “Трастівка вже декілька тижнів без освітлення”, “Вулиця Бобурова взагалі без освітлення”. Але хіба тільки на цих вулицях можна зупинити перелік? Ні.

Навіть більше, ті вулиці, що і мають освітлення, потребують реставрації. Ліхтарі, що працюють формально, не дають якісного освітлення, тим більше якщо вони світять через один.

Невдовзі у Катеринополі буде офіційно оновлена влада, яка кардинально обіцяє відрізнятися від теперішньої. Більшість мешканців нашого містечка сподіваються, що нове керівництво Катеринополя докладе зусиль для налагодження освітлення на вулицях.

Безперечно, що ліквідувати усі проблеми Катеринополя за короткий час — практично не можливо. Але принаймні частину проблем реально ліквідувати. Якщо, наприклад, не має ресурсу відремонтувати дорожнє покриття на вулиці, то доречним буде навіть якісне освітлення, аби бачити куди стати та не звернути ногу.

Однак варто пам’ятати — всі негаразди легше вирішувати спільними зусиллями! Тому розв’язання проблем та відсутності освітлення — спільна справа!

Читайте також: Темні вулиці — порушення комфорту

Коментарі закриті.