Новини

Катеринопіль напередодні виборів: частина мешканців три доби без водопостачання

Українці мають гарну традицію перед виборами — щось ремонтується, десь кладеться асфальт, десь ставлять лавочки, роздаються пакети із гречкою чи просто календарики. Однак у селищі Катеринопіль щось пішло не так. Частина мешканців, зокрема центрального масиву, вже три дні чекають відновлення централізованого водопостачання. Увімкнуть ближче до виборів?

Не секрет, що надання послуг із водопостачання для катеринопільського комунального підприємства дається важко. Однак визнати комунгоспу свою неспроможність виконувати умови договору — не вистачає мужності. Літом також були проблеми із централізованим водопостачанням. Однак літом була крута “байка” – “люди поливають городи, а тому напору води не вистачає”. Ну ось, вже осінь, пройшло декілька рясних злив. Де централізована вода?

Існує інша версія, яка мала б пояснити користувачам неспроможність організувати водопостачання – “прогнилі труби”. Тут нема куди правди подіти. Велика частина труб потребують ремонту. Однак виходить так, що о 22:00 вечора труби гнилі, а рівно у 00:00 вони відразу нормальні? Можливо діло не в трубах?

Вже є й інший аргумент для споживачів – “погана помпа”, яка то ламається, то не ламається. І виходить так, що і труби, і помпа потребують ремонту. То ж коли вони будуть ремонтуватися? А напевно тоді, коли майже всі зроблять свердловини та не будуть потребувати централізованого водопостачання.

Такий план має право на існування — чекати коли люди відмовляться від послуг комунгоспу, однак цей план шкодить комфорту мешканцям селища Катеринопіль. Дивує той факт, що комунальне господарство навіть не пробує шукати діалогу із мешканцями, що зараз очікують води. Ніхто нікого не попередив про довготривалі незручності, ніхто не пояснив чому так сталося, ніхто не повідомив про те, коли все буде нормалізовано.

Таке відношення лише підкреслює “рівень” такого комунального господарства та демонструє, що воно потребує тотального реформування для більш якісної роботи в новоутвореній Катеринопільській ОТГ.

Читайте також: «Створення Єрківської та Мокрокалигірської громад – це були популістичні рішення!» – Іван Гегедош (Інтерв’ю)

Коментарі закриті.