БлогНовини

Вітаємо з Днем Гідності та Свободи

Державне свято, що об’єднує у собі відзначення двох історичних подій – Помаранчевої революції та Революції Гідності. Катеринопіль ніколи не був осторонь політичних хвиль та доклав своїх зусиль для української перемоги.

Попри те, що на такі свята “модно” слухати промови чиновників, ми – сайт “Про Катеринопіль”, запитали думки про ці події учня 11-го класу Катеринопільської школи №1 Дмитра Бондаренка – президента учнівського самоврядування своєї школи та члена ВГО “Сокіл”.

“Був ще малим, коли трапилися ці події. Але добре пам’ятаю, як по новинах показували боротьбу українців за свободу. Революція Гідності – це велика подія для нашої історії. Безперечно, що 2014 рік є найважчим у часи Незалежної України – спершу Майдан, потім окупація Криму, потім війна на Сході.

Попри те, що не все було реалізовано, що було б корисним для України, ми змінилися у кращу сторону. Події Революції Гідності загартували нове, молоде покоління – свідомих патріотів та націоналістів України – зазначив Дмитро Бондаренко.

Молодий громадянин наголосив, що для пересічного українця ці події можуть нічого не значити, адже не кожен усвідомлює історичну вагу Майдану. 

Своєю чергою ми хотіли б підкреслити, що держава – як механізм для розвитку нації, формується громадянами, а отже ми сподіваємося, що молоде покоління докладе зусиль для стабілізації ситуації в Україні.

Читати також: У Катеринополі “Сокіл” організував турнір для молоді

Коментарі закриті.