БлогНовини

У Катеринополі відбулися акції озеленення

На сторінках Катеринопільської школи №1 та дитячого садочку “Сонечко” було опубліковано, як діти різного віку долучилися до озеленення територій вище згаданих закладів у Катеринополі.

Безперечно, що така діяльність має тільки позитивні наслідки. По-перше, прилеглі території закладів стають гарнішими, а відповідно рослини будуть сприяти очищенню повітря. По-друге, дуже корисно долучати молодь до подібної діяльності, аби у світогляді формувати правильну позицію щодо рослинності. Найбільше тішить, що свої перші рослини посадили діти з дитячого садочку.

Зі сторінок соціальних мереж відомо, що у Катеринопільській школі №1 посадили саджанці липи, яблуні, черешні та ялівцю:
“Школярі разом з класним керівником Бібіком Георгієм Юрійовичем з 30 лип створили липову алею, яка з весни й до середини літа буде наповнювати наш шкільний сад чарівним ароматом, який оновлено саджанцями 20 яблунь та 20 черешень. Маємо надію, що алеї з яблунь та черешень в період цвітіння допоможуть всім відчути вишукану атмосферу квітучого саду, а після порадують вас смачними плодами”.

Вхід до закладу оновили кущами ялівцю. Натомість територія дитячого садочку “Сонечко”, що у Катеринополі, стала багатша на кущі ялівцю.

Варто зауважити, що дані акції є частиною проєкту “Зелена планета з МХП”.

Юрій Григор’єв

Читайте також: У Катеринополі “Сокіл” організував турнір для молоді

Коментарі закриті.