Здоров'яНовини

Кількість хворих на COVID-19 у Катеринополі зростає

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА кількість хворих на COVID-19 у Катеринополі збільшилася на 3 особи. Загалом, на Катеринопільщині, “коронавірус” протягом усієї пандемії був виявлений у 139 осіб.

В області звітують, що на Черкащині 18 закладів визначені для надання допомоги хворим на COVID-19, 16 надають медичну допомогу хворим на ковід, 2 заклади готуються до прийняття хворих. Всього в закладах розгорнуто 647 ліжка. Їх заповненість сягає 58,1%.

Друга хвиля, як і очікувалося восени, набирає обертів. Попри те, що Катеринопільський район перебуває у “помаранчевій” зоні, з 2 листопада навчальні заклади переходять на дистанційний тип навчання.

Читати також: Протест проти дистанційного навчання у Катеринополі

Варто зауважити, що сусідній Тальнівський район вже із 2 листопада потрапляє до “червоної” карантинної зони, тому навчання там із 2 по 8 листопада буде також дистанційним.

Наголошуємо, що дотримання усіх карантинних заходів є важливим кроком для збереження здоров’я. Також варто зберігати спокій та не починати безглузді суперечки, які часом є небезпечніші для суспільства, аніж будь-які віруси.

Якщо у когось є цікаві матеріали про COVID-19 у Катеринополі, то будемо раді опублікувати їх на нашому сайті. Деталі: [email protected]

Коментарі закриті.