КриміналНовини

Сезон відкрито: зловмисник розпалив гору сміття на Ювілейній

На вулиці Ювілейна, що у Катеринополі, 3-го лютого місцевий мешканець розпочав сезон спалювання сміття. Зазвичай масове забруднення атмосфери та знущання з катеринопільчан починається весною, однак цьогоріч дикість розпочалася ще взимку.

Наголошуємо, що за спалювання відходів і залишків сухої рослинності за статтею 82 КУпАП штраф: для громадян від 340 грн до 1360 грн; для посадових осіб від 850 грн до 1700 грн. Однак як показує практика, що у Катеринополі це все затихає на рівні адміністративної комісії у виконавчому комітеті.

Поліція стверджує, що достатню кількість злочинів торік оформила та надіслала протоколи у селищну раду, оскільки штраф виписують не правоохоронці.

Ціною здоров’я мешканців громади чиновники ігнорують численні порушення та не хочуть налаштовувати проти себе людей. Однак цієї весни ми переконаємо, що дикість у вигляді паління сміття – це наслідок відсутності діалогу з мешканцями, яким начхати на навколишнє середовище. Якщо діалог не дає результату – тільки штраф зупинить це свавілля.

Читайте також: На вулиці Єфремова у Катеринополі сталася ДТП

Коментарі закриті.