Некролог

Тищенко Віктор Сергійович

Тищенко Віктор Сергійович (14.06.1986 – 9.07.2023) – народився та виріс у с. Вербовець Катеринопільського району.

12 липня в селі Соколівці Жашківської громади прощалися з мешканцем Вербовця Катеринопільської громади Віктором Тищенком.

«9 липня 2023 року передчасно, несподівано перестало битися серце нашого молодого вербовчанина, який служив у ЗСУ, доброго, щирого, позитивного, чуйного чоловіка Тищенка Віктора Сергійовича. Це дуже тяжка втрата для матері, дружини, діток, всіх рідних і близьких Віктора, для нашого села. Вербовецький старостинський округ виносить щирі співчуття матері Людмилі Віссаріонівні, дружині Людмилі, дітям, всім рідним і близьким Віктора. Низький уклін йому і наша вічна вдячність і шана за все добре, що він зробив на своєму, на жаль, короткому життєвому шляху», – зауважує староста Вербовця Надія Кожушко.

Один із побратимів Віктора, Андрій, згадує про нього так: «Тищенко Віктор Сергійович («Тіша»). 14.06.1986 року народження. З перших днів війни, батько трьох дітей, узяв зброю і став на захист нашої Батьківщини. У березні 2022 брав участь у бойових діях на Київщині. 30.03.2022 був одним із перших добровольців, які разом з іншими підрозділами ЗСУ звільняли Бучу. Брав участь в усіх місіях із бойових завдань на Сході й Півдні України, де були залучені добровольці Бучанського добровольчого формування територіальної громади.


Книга пам’яті Катеринопільської громади