ІсторіяНовини

День пам’яті Руслана Бобурова

31 січня 2015 року на Донбасі обірвалося життя нашого земляка – Руслана Бобурова. Від початку війни Руслан став на захист Батьківщини від російських окупантів. Маючи унікальну харизму він став одним із кращих бійців батальйону “Айдар”.

На фронт Бобуров, або як його ще називали – Німець, пішов прямо з Майдану, де пліч-о-пліч протистояв проти проросійського режиму Януковича. Його побратими дуже цінували Німця та продовжують вважати його взірцем сильного воїна.

Однак 31 січня 2015 року сумна звістка пролетіла всією Україною – після обстрілу “градів” загинуло двоє “айдарівців” – Руслан Бобуров та Вадим Жеребило.

Руслан став символом відваги та патріотизму для багатьох українців. Протягом 2015 року українські патріоти спромоглися назвати одну із вулиць Катеринополя на честь Бобурова. Однак навіть у цьому випадку, вже вбитий Німець, став поперек горла проросійській колоні, яка до останнього не хотіла називати вулицю на честь Героя. Через 6 років у Катеринополі достатньо регіоналів та комуністів, які продовжують триматися у кабінетах, і які навіть не підозрюють, що їх спокій та життя зберіг наш Німець.

Однак більшість мешканців нашого краю шанують пам’ять про Руслана Бобурова та бережуть його честь!

Читайте також: У Катеринополі патріоти вшанували загиблих героїв Крут

Коментарі закриті.