ІсторіяНовини

100 років слави: у Катеринополі вшанують Семена Гризла

3 березня 2021 року буде рівно століття, як окупанти вбили українського народного героя Семена Гризла. Саме тому у цей день українські патріоти Катеринопільщини та інших районів Черкащини вшанують пам’ять легендарного борця за волю України. Про це домовилися на зустрічі представники навчальних закладів, патріоти, історики та учасники патріотичних організацій.

За останні роки у Катеринополі вже неодноразово вшановували Гризла, зокрема можна згадати урочисті заходи, що організовували Юрій Григор’єв та Василь Кураш. За останні шість років у Катеринополі на честь Гризла з’явився пам’ятний знак, названа на честь нього вулиця та ще одна на честь організації “Вільне козацтво” – співтворцем якої був Семен.

Попередньо відомо, що урочисті заходи 3-го березня відбудуться біля Катеринопільського ліцею, де і розташований пам’ятний знак. Про час та  програму буде відомого невдовзі на нашому сайті.

Якщо маєте бажання долучитися до даного заходу, або ж до інших патріотичних акцій, то звертайтеся за номером: +380973740394

Читайте також: Радянська окупація в Катеринополі: список репресованих педагогів

Коментарі закриті.