НовиниПолітика

Відбулася перша сесія новообраної Катеринопільської селищної ради

3-го грудня відбулася перша сесія новообраної селищної ради Катеринополя. У велику актову залу приміщення Катеринопільської РДА зійшлися депутати, що були обрані 25 жовтня 2020 року мешканцями Катеринополя та навколишніх сіл.

На початку сесії було оголошено, що Коваленко Олександр, який пройшов за списком у депутати селищної ради від ВО “Черкащани”, написав заяву на відмову від депутатського мандату. Його місце зайняв кандидат, що займає наступне місце у територіальному виборчому списку. Натомість Олександр Анатолійович буде представляти інтереси Катеринопільської громади в Черкаській обласній раді.

Коваленко Володимир — переможець виборчих перегонів на посаду голови селищної ради, також був присутнім на сесії, але ще досі у ролі голови Катеринопільської РДА. Юридично він не був звільненим з державної посади Президентом Україна. Володимир Коваленко офіційно обійме посаду голови Катеринопільської селищної ради найближчим часом. Через це сесія продовжить свою роботу 8 грудня.

Для проведення сесії та обрання секретаря ради було призначено тимчасову президію. До неї увійшли: Приходько Сергій — тимчасовий голова президія, Ткаченко Микола, Штепан Анатолій, Коваленко Олег та Кравченко Алла. Таємним голосуванням депутати обрали секретарем селищної ради Цехмістренко Наталію, яка і буде тимчасово керувати Катеринополем. Окрім того, депутатський корпус вирішив ряд питань, зокрема поділ депутатських обов’язків у комісіях селищної ради.

Сайт Про Катеринопіль бажає успіхів та мудрості оновленому депутатському корпусу і закликає працювати на благо громади. Своєю чергою наголошуємо, що громадськість має стати пліч-о-пліч із місцевою владою та покращувати своє містечко і навколишні села, а не перебувати у постійних конфліктах та міжусобицях.

Коваленко та Верета
Коваленко та Верета на першій сесії новообраної Катеринопільської селищної ради

Коментарі закриті.